www.rum46.dk

rum46 - Aktuelt / Current

Mondriananalyse
01 Jun, 2001 -
17 Jun, 2001
Olof Olsson
Personlighedsanalyse

Klik på billedet og se flere billeder
Pressemeddelelse
Mondriananalyse - et portræt af dit indre. Rød, gul, blå, sort eller hvid. Hvad kendetegner din personlighed? Vidste du at Mondrians malerier rent faktisk er portrætter af personers indre, hvor farverne og disses forhold til hinanden står for forekomsten af forskellige kropsvæsker, som kan sættes i forbindelse med et menneskes temperament. Eksempelvis repræsenterer den blå og sorte farve henholdsvis slim og galde som sættes lig det melankolske og det koleriske temperament. En Modriananalyse foretages ved hjælp af et computerprogram, som genererer dit personlige Modrianbillede baseret på din fødselsdato. Efterfølgende tolkes billedet i en personlig samtale. Analysen giver en viden om dig selv, hvorigennem du kan opnå et liv i større harmoni.

Så har du mod på et indre portræt og frygter du ikke galde-, slim- og blodbalancen i dit sind, så besøg rum46 i perioden 2. - 17. juni 2001, torsdag til søndag kl. 13 - 17.
Alle er velkommen til reception fredag d. 1. juni kl. 17 - 21.

Den svenske kunstner Olof Olsson har udviklet Mondriananalysen, der nu præsenteres i Århus. Ved brug af Modrians billeder inddrager han kunsten i en hverdagsmæssig sammenhæng. Her indtager kunsten en rolle, der tilfredsstiller det moderne menneskes behov for blandt andet selvindsigt og klassificering. Denne form for alternativ kunstpraksis kalder de to udstillingsarrangører Helene Ø. Jakobsen og Hanne Lindstrøm for "usynlig" kunst. Olof Olssons Mondriananalyse i rum46 skal ses som et forsøg på at eksemplificere deres netop afsluttede speciale. I specialet beskæftiger de sig med, hvad der sker med kunsten, når den træder ind på andre territorier og ikke umiddelbart er genkendelig som kunst. De to udstillings-arrangører påpeger at denne form for kunstpraksis imødekommer sit publikum på publikummets præmisser og ikke på kunstens. Modriananalysen er en anderledes oplevelse, der giver dig et nyt syn på dit liv.

www.rum46.dk - Spanien 9b, kld. - 8000 Århus C - tlf. 86 20 86 25 - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.RELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46